Mahdollistajat

Läntinen tanssin aluekeskus toimii aktiivisena kuntien kumppanina tanssin saatavuuden ja saavutettavuuden edistämiseksi.

Turun ja Porin kaupunkien kanssa LTAlla on sopimuskumppanuus tanssin aluekeskustyöstä. LTA on neuvotellut molempien kaupunkien kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Meneillään oleva sopimuskausi alkoi 1.1.2019 ja päättyy 31.12.2021.

Taiteen edistämiskeskus (Taike) tukee Läntinen tanssin aluekeskuksen toimintaa. LTAlla on kolmivuotinen toiminta-avustus Taikelta vuosille 2019–2021.

Tanssitaide

Alueen yhteisöistä aluekeskustoimintaa kanssamme toteuttavat Barker-teatteri, Ehkä-tuotanto/ Nykytaidetila Kutomo sekä Pori Dance Company.

 

Muut tanssialan yhteistyökumppanit alueellamme ovat Aurinkobaletti ja Tanssiteatteri Eri.

Tapahtumayhteistyötä teemme Turun kaupungin, New Performance Turku festivaalin sekä Manillan tehtaan kanssa.

Residenssiyhteistyötä teemme Raumars ry:n kanssa Rauman kaupungin tukemana.

Palvelutoiminta

Läntinen tanssin aluekeskus toimii aktiivisena kumppanina alueen kuntien kanssa. Saavutamme vuosittain lukuisia kuntia sekä Varsinais-Suomessa että Satakunnassa työpajatoiminnan ja Kesäkulkurit-yhteistyön kautta.

Kulttuurihyvinvointitoiminnassa aktiivisia kumppaneitamme ovat Taikusydän verkosto ja sen alueverkosto Varavoimaa, Turun kaupunki, Kaarinan kaupunki ja muut alueen kunnat.