Närproducerat – Ruoanlaitto tanssina

RUOANLAITON DYNAAMISESTA LIIKKEESTÄ INSPIROITUNUT TANSSISOOLO. MITÄ YHTEISTÄ ON ARKIPÄIVÄISELLÄ LIIKKEELLÄ JA TANSSILLA?

Esitykset tilattavissa nyt pikkujoulujuhliin!

Osta liput >>

Tämä sooloesitys käyttää tavallista keittiössä ruoan valmistuksessa käytettävää liikettä osana koreografiaa, joka jatkuu siihen asti, kun ruoka on pöydässä. Ihminen liikkeessä, musiikki, padat ja kattilat sekä höyryävän tuoksuva ruoka muodostavat yhdessä kotoisan pienoisspektaakkelin, joka tuo esiin pienten asioiden suuruuden. Katsojana olet osa pientä seuruetta ja illallinen sisältyy lipun hintaan.

Tarjoiltava ateria soveltuu sekä kasvissyöjille että vegaaneille, muut muutokset ovat mahdollisia, mutta rajoitettuja, ja ne tulisi tehdä etukäteen pyydettäessä. Tarjoamme ruuan kanssa vettä, mutta voitte ottaa mukaan myös omat ruokajuomat. Löydät menun täältä.

Otathan huomioon, että tämä on ensisijaisesti tanssiteos. Esiintyjällä ei toistaiseksi ole hygieniapassia.

Esityspaikkana toimii Kahvila Koroisen kaunis keittiö Koroisilla, Turun keskustan tuntumassa, osoitteessa Koroistentie 2.

Konsepti, tanssi, koreografia ja menu: Sandrina Lindgren
Musiikki ja ääni: Teemu Korpipää
Graafinen suunnittelu ja valokuvat: Jussi Virkkumaa
Taiteellinen konsultointi: Sofia Molin, Ishmael Falke, Janna Haavisto ja Ville Kurki
Viestintä ja markkinointi: Pia Puustelli
Tuotanto: Grus Grus Teatteri
Yhteistyökumppanit: Läntinen tanssin aluekeskus ja Elävän kulttuurin Koroinen ry

Esitys on sanaton ja se on suunnattu aikuisille. Esityksen kesto on n 1 tunti, jonka jälkeen nautitaan illallinen.

Esitystä tukevat Taiteen edistämiskeskus, Varsinais-Suomen taidetoimikunta,  Svenska Kulturfonden ja Stiftelsen Martha och Albin Löfgrens kulturfond.

Närproducerat mediassa:

”Koreografi-tanssija Sandrina Lindgrenin sooloesitys Närproducerat – ruuanlaitto tanssina lumosi kuin vastaleivottu, kuohkea ja rakkaudella leivottu pulla. Raaka-aineina sekoittuivat liike, äänitausta, kotoisan keittiön lavastus.”  Kulttuurikuplia blogi

”Närdproducerat konkretisoi maukkaasti sen, miten aterian valmistaminen on aistimellista ja rytmitettyä touhuilua kaikessa arkisuudessaankin.” – Kaisa Kurikka, Turun Sanomat