KEHOTE

Tunnista työyhteisön piilevä vetovoima ja luo
voimavaroja liikkeestä tanssitaiteilija
Annastiina Loven kanssa.

Kehote kehottaa liikkeeseen –  yhdessä tanssimalla saat mahdollisuuden oman kehon avaamiseen, liikkeeseen ja liikuttamiseen. Tanssitaiteilijan johdolla työyhteisösi liikuttaa kehoa, luo voimavaroja liikkeestä ja lisää hyvinvointia.

 

Tanssitaiteilija liikuttaa kanssasi niitä kehonosia, jotka kaipaavat huomiota. Tanssitaiteilija ohjaa liikettä ja auttaa avaamaan kehoa ja omaa piilevää vetovoimaa. Lopuksi saat kohtaamisesta suullisen liikemuistion, jonka avulla voit jatkossakin lisätä hyvinvointia työpäivän aikana.

Tilaa työpaja: info@l-tanssi.fi

Kuva: Rosa Huuska

Hinta

Tanssitaiteilija Annastiina Love, 800 €
Matkakulut lasketaan erikseen

Taiteilijan palkkio sisältää lomakorvauksen sekä työnantajakulut. Hinta alv 0%, Läntinen tanssin aluekeskus ei ole yleishyödyllisenä yhdistyksenä arvonlisäverovelvollinen.

Materiaalit ja tilantarve

Avoin sisätila, jossa liikkeelle ja tekemiselle on tarpeeksi tilaa.

Kehote sopii erinomaisesti työnhyvinvointipäiviin, tapahtumiin ja/tai tauottamaan työpäivää yhteisellä liikkeellisellä tekemisellä ja tanssitaiteella.

Tietoa taiteilijasta

Annastiina Love on inhimillisyyden puolesta liikkuva tanssitaiteilija ja liikkeen moninkertainen tutkija Turusta. Koulutukseltaan hän on tanssinopettaja YAMK, tanssija ja fysioterapeutti. Annastiina on lisännyt kehollista tietämystään opiskelemalla myös tanssi-liiketerapiaa, joogaa ja kulttuurihyvinvointia. Vuonna 2008 alkanut tanssitaiteilijan ura pitää sisällään moniulotteista työskentelyä esiintyjänä, tanssijana, koreografina ja kulttuurihyvinvointitaiteilijana.

Lue lisää Annastiinasta täältä!