Kehokulmanmuutos

Tilaa näkökulmamuutos – riko rutiineja
herättelemällä työyhteisöä itseilmaisuun ja
leikkisyyteen tanssitaiteilija Jonna Aaltosen johdolla.

Käytätkö tilaa liikaa vai liian vähän?
Liikutko hitaasti vai nopeasti?
Käytätkö paljon vai vähän voimaa?
Mikä on kehosi rytmi?
Liikutko sulavasti ja pehmeästi vai terävästi ja napakasti?

Omat luontaiset taipumukset vahvistavat myös kehollisia rutiineja. Kokeilemalla ja tunnistamalla omat luontaiset keholliset toimintatapasi voit opetella rikkomaan rutiineja ja oivaltamaan uusia tapoja liikkua omissa tutuissa arkiympäristöissä. Niiden ruokkiminen mahdollistaa uudenlaisen ajattelun syntymistä, flow-tilan vahvistumista ja uutta tapaa toimia niin työssä kuin muussa arjessa.

Keho on meidän kaikkien työkalu, tehdään työtä sitten istuen tai liikkuen!

Kuva: Rosa Huuska

Tanssitaiteilija voimaannuttaa, lisää iloa ja leikkisyyttä, vahvistaa rohkeutta, luo turvaa ilmaisemiseen ja nostaa esiin yhteisön ja ihmisten piilevää kapasiteettia.

Hinta

Tanssitaiteilija Jonna Aaltonen, 800 €
Matkakulut lasketaan erikseen

Taiteilija voi myös koota havaintoja työyhteisölle, lisäpalvelun hinta on 200 €

Taiteilijan palkkio sisältää lomakorvauksen sekä työnantajakulut. Hinta alv 0%, Läntinen tanssin aluekeskus ei ole yleishyödyllisenä yhdistyksenä arvonlisäverovelvollinen.

Materiaalit ja tilantarve

Toiminta ei vaadi erityistä varustelua, vaan se tapahtuu osana yhteisön omaa toimintaympäristöä, kuten toimistoa tai liiketilaa. Työyhteisön on tärkeä tietää, että taiteilija on paikalla, jotta luovuudelle, avoimelle ilmapiirille ja itseilmaisulle syntyy sopivia hetkiä.

Toiminta sopii parhaiten kevyemmän otteen työpäiviin.

Tietoa taiteilijasta

Jonna Aaltonen on freelancetanssitaiteilija ja tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja. Lähes 30-vuotisen kansainvälisen tanssitaitelijauransa aikana Jonna on työskennellyt esiintyjänä monipuolisesti tanssin ja teatterin saralla sekä Suomessa että ulkomailla.

Tänä päivänä hänelle on tärkeää tuoda tanssia ulos teatterin seinien sisältä ihmisten luo. Jonna ohjaa monensisältöisiä työpajoja, hyvin erilaisille kohderyhmille. Hän kokee ohjaamistyönsä kehollisuuden ja kehon viisauden puolestapuhujana erittäin tärkeänä ja merkityksellisenä. Ohjaajana hän haluaa jakaa kaikille, ikään tai kokemukseen katsomatta, tanssin voimauttavaa vaikutusta sekä tutkia liikkeen, kehon ja tunteiden yhteyttä.

Lue lisää Jonnasta täältä!