Tapahtumakalenteri

Takaisin

Vallaton KUMOUS

Kaksiosainen Vallaton KUMOUS -taidefestivaali järjestetään osana Taiteen talon avajaisia lauantaina 14.5.2022.

Hurmaava, eri taiteenlajeja ylpeästi esiin tuova ja niitä juhlistava kokonaisuus kutsuu mukaan ihmettelemään, kohtaamaan sekä nauttimaan kaupungin taidetarjonnasta.

Avoimessa Vallaton-tapahtumassa klo 10-17 nähdään esityksiä, installaatioita sekä maistiaisia kevään kulttuuritarjonnasta. Lisäksi Taiteen talon eri tiloihin levittäytyy innostavia työpajoja sekä muuta ohjelmaa lapsille ja koko perheelle. Päivän aikana on mahdollisuus hankkia lippuja kevään kiinnostavimpiin esityksiin, selailla runopuodin valikoimaa tai hankkia vapaan taidekentän kannatustuotteita.

Klo 18 alkava iltaklubi KUMOUS huipentaa taidefestivaalin. Illan ohjelma on villi ja vallaton, monitaiteinen spektaakkeli. Lisäksi yleisölle on tarjolla yhteisöllistä ja osallistavaa ohjelmaa, joka antaa mahdollisuuden kohdata taiteen lisäksi muita ihmisiä.

Tapahtuman taustalta löytyvät turkulaiset vapaan kentän taiteen tekijät ja Taidekahvit -yhteistyöverkosto. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot & ohjelma

Taidekahvit-verkosto

Taidekahvit-verkoston toimijat ovat turkulaisia taiteen ja kulttuurin asiantuntijoita ja monelle tuttuja tekijöitä. Verkostossa on miltei 60 kolmannen sektorin organisaatiota: mm. kirjallisuuden, tanssin, visuaalisten taiteiden, esittävien taiteiden ja lastenkulttuurin edustajia.

Verkosto aloitti tapahtumayhteistyön syksyllä 2018. Ensimmäinen Vallaton taiteenkumous oli eri taidetekijöitä esittelevä maksuton tapahtuma Turun Linnateatterissa. Tapahtuma tuotettiin toista kertaa vuonna 2019 Turun päivänä Turun Taidehallissa.