Tapahtumakalenteri

Takaisin

Fern Orchestra: Mareld

Jokaisella valolla on tarinansa

Missään ei ole sellaista yhtä maailmaa, jonka voisimme kaikki kokea. Omat maailmamme maailmojen sisällä muuttuvat alati sen mukaan mitä niistä ajattelemme, miten niitä tulkitsemme ja miten niihin osallistumme. Esityksessä matkataan meren kerrosten läpi alkaen turvallisesta ihmisyydestä päättyen yksisoluisen organismin toiseuteen. Miltä yksisoluisuus tuntuu ja voiko lajikumppanien hehkun aistia? Esitys on hyökyvää kinestesiaa, mekaanista ärsytystä, valoteos, pimeysteos, ääniteos ja kuunnelma, merenalaisuutta ja poimuttuvaa aikaa. On siellä ihmisiäkin. Työryhmään kuuluvat Markus Heino, Vespa Laine, Ilona Salonen, Conny Sjöqvist ja Timo Tamminen. Esitys on monikielinen (FI, SE, ENG).

HUOM! Turun Kaupunginteatterin esitystoiminta on keskeytetty 10.2. asti koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi. Turun kaupunginteatteri etsii peruuntuneille esityksille korvaavia näytöspäiviä.

Uusintaensi-ilta 21.1.2021 klo 19.00 Turun Kaupunginteatterin Sopukka-näyttämöllä
Kesto noin 1 tunti, ei väliaikaa
Esityskielet: suomi, ruotsi, englanti

Teos on yhteistuotanto Läntinen tanssin aluekeskuksen kanssa.

Liput
Asiakas voi itse valita, minkä neljästä lipputyypistä ostaa. Työryhmä on sitoutunut ostamaan metsää hiilinieluksi lipputuloja vastaavalla summalla.
Lippukategoriat: Katsoja 10 € / Tiedostava 29 € / Vaikuttaja 39 € / Toimija 69 €

Lisätiedot ja liput esitykseen löydät Turun Kaupunginteatterin verkkosivuilta.

Ajankohtaista