Tapahtumakalenteri

Takaisin

Kesäkulkurit Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Pohjanmaalla

Kesäkulkurit ovat taas täällä, valmiina tempaamaan sinut mukaansa tanssimaan, leikkimään ja hassuttelemaan!

Kesäkulkurit Ira ja Maiju kutsuvat sinut kokemaan hymyä herättelevän esityksen, jossa liike, akrobatia, tanssi ja temput sekoittuvat leikkisäksi ja yllätykselliseksi elämykseksi. Jokainen esitys on ainutlaatuinen, sillä se muotoutuu esiintyjien ja tilan vuorovaikutuksesta.

Esityksen jälkeen sukelletaan liikkeeseen ja mandariineilla tehtäviin harjoitteisiin tanssityöpajassa. Työpajan aikana voit kokeilla omia tanssiliikkeitäsi, tutustua uusiin tapoihin aistia ja ehkä löytää itsestäsikin piilevän akrobaatin tai temppuilijan!

Jokainen esitys ja sitä seuraava työpaja on siis omien osiensa summa – kokoelma tilasta, esiintyjistä ja osallistujista.

Kesäkulkurikiertueen esitykset ja työpajat sopivat kaikenikäisille. Luvassa on pirskahtelua, leikkiä ja yllätyksiä – ja mandariineja!

Katso koko kiertueaikataulu täältä.

Kesäkulkurit on Läntinen tanssin aluekeskuksen esitys- ja työpajakokonaisuus, joka kiertää Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa kesäkuussa. Kiertue toteutetaan yhteistyössä Mainostoimisto Knokin, autovuokraamo Hertz Suomen sekä Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen kanssa.