Tapahtumakalenteri

Takaisin

Ehkä-tuotanto | Spring Roll

Spring Roll
24.3.-2.4.2023

Ehkä-tuotannon Spring Roll on taiteen aloja yhdistävä festivaali heräävän vuodenajan kynnyksellä. Spring Roll koostuu uuden tanssin ja esitystaiteen vierailuesityksistä, luennosta, konsertista, runoluennasta, työpajasta ja näyttelystä. Kutomorakennukseen levittäytyvä tapahtuma muodostuu verkoksi eri taiteen alojen vuoropuhelulle, mahdollistaa uusia kohtaamisia ja avaa osallistujille nykytaiteen kirjoa eri muodoissaan.

Festivaaliohjelma:

pe 24.3.
klo 17–20 Hertta Kiiskin studio | Adele Hyry ja Hertta Kiiski: Ikivanhoja, vasta tehtyjä, semi tuoreita ja uudehkoja töitä – Avajaiset!

la 25.3.
klo 17 Poesian työhuone | (tba): Avoimet runot
klo 19 Nykytaidetila Kutomo | Jenni-Elina von Bagh: As time goes by

pe 31.3.
klo 19 Nykytaidetila Kutomo | Orfee Schuijt: Thing Power

la 1.4.
klo 17 Nykytaidetila Kutomo | Satu Herrala: Ruumiillinen kuratointi – luento (kehossa)
klo 19 Nykytaidetila Kutomo | Himera esittää: Murmurations ja Yksi (Kevät)

su 2.4.
klo 13–15 Nykytaidetila Kutomo | Antti Tolvi: Gong, ääni – Työpaja

la 25.3 – su 2.4.
Hertta Kiiskin studio | Adele Hyry ja Hertta Kiiski: Ikivanhoja, vasta tehtyjä, semi tuoreita ja uudehkoja töitä – Aukioloajat ks. näyttelyn oma sivu

Festivaalin tapahtumapaikkana toimii Ehkä-tuotannon Nykytaidetila Kutomo, kuvataiteilija Hertta Kiiskin studio ja Osuuskunta Poesian työhuone Lainnon vanhassa kutomorakennuksessa Turun Linnanfältin alueella. Festivaalin toteutuksessa on Hertta Kiiskin ja Poesian taiteilijoiden lisäksi mukana myös turkulainen kokeellisen musiikin Himera-työryhmä.

Liput Nykytaidetila Kutomon esitysiltoihin: 20/10€
Liput Himeran konserttiin: 10/5€
Satu Herralan luento sekä Hertta Kiiskin studion ja Poesian työhuoneen tapahtumat: vapaa pääsy
Osallistumismaksu Antti Tolvin työpajaan: 15€

Liput ja ilmoittautumiset

Nykytaidetila Kutomon esityksiin on tarjolla pieni määrä ”maksa mitä haluat” -lippuja, jonka voi lunastaa itselleen lipunmyynnistä ennen esityksen alkua.
Festivaalilla noudatetaan Ehkä-tuotannon turvallisemman tilan ohjeistusta. Valitettavasti Kutomon tilat eivät ole esteettömät. Rakennuksessa on portaita, eikä siellä ole esteetöntä wc-tilaa.

Kuva: Hertta Kiiski