Kesäkulkurit

Kuva: Essi Erävesi

Tervetuloa elämysmatkalle kulkureiden kyydissä!

Läntinen tanssin aluekeskuksen Kesäkulkurit reissaavat Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa 1.-30.6.2023.

Tänä vuonna Kesäkulkurit tulkitsevat puiden puhetta ja luovat yhteistä kieltä ihmisten ja puiden välille. Työpajassa kurkotetaan juuresta latvaan ja etsitään liikeharjoitteiden avulla keinoja kuunnella koivuja ja ymmärtää vaahteran viisauksia. Matkaa taimien kanssa taittavat tanssitaiteilijat Ira Tuppurainen ja Emma Heinonen.

Esityksen kesto on noin 15 minuuttia ja työpajan kesto noin 30 minuuttia. Luvassa on helposti lähestyttävä kaikenikäisille soveltuva kokonaisuus, joka voidaan toteuttaa sisä- tai ulkotiloissa.

Jo vuodesta 2010 kiertänyt Kesäkulkurit on Läntinen tanssin aluekeskuksen yleisötyökonsepti. Koko kuukauden kestävän kiertävän tanssiesitys- ja työpajakokonaisuuden tarkoitus on tanssitaiteen saatavuuden ja saavutettavuuden edistäminen Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Varaa Kesäkulkurit kuntaasi nyt!

Kesäkulkurit on tanssikiertue ja yleisötyökonsepti, jonka tavoitteena on tanssin saatavuuden ja saavutettavuuden lisääminen.

Alueen kuntien on mahdollista tilata Kesäkulkurit päiväksi tai pariksi kuntaan ja tarjota esitys ja työpaja kuntalaisille esimerkiksi päiväkodissa, palvelutalossa, leirillä tai kesätapahtumassa.

Kiertueaikataulun varauksen pääset tekemään täällä. Klikkaamalla sivulla olevaa VARAA -painiketta saat vapaana olevat päivät näkyviin (sivun oikeassa laidassa) ja voit edetä itse varaukseen.

Samalle päivälle mahtuu 3 esitys- ja työpajakokonaisuutta. Mikäli olet kiinnostunut varaamaan pelkät esitykset tai pelkät työpajat, sekin on mahdollista. Näitä mahtuu 4 per päivä, riippuen kohteiden etäisyyksistä (siirtymäaikataulut).

Tarkennamme kaikki yksityiskohdat kanssanne varauksenne jälkeen!

Kysyttävää? Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@l-tanssi.fi