Jenny Kallio, Amanda Vuori ja Eduardo Scaramuzza

Avara mieli – Mind You Mind Us

Striimi Facebookissa Tuorlan Floristiikkatalosta klo 13.00.

Kuvassa kaksi ihmistä.

Konsepti, koreografia ja tanssi: Jenny Kallio ja Amanda Vuori
Musiikki: Eduardo Scaramuzza

Avara mieli – Mind You Mind Us on yleisöä osallistava teos, jossa yhdistyy mindfulness, läsnäolo, tanssi ja musiikki. Teoksen aikana yleisö pääsee matkalle läpi ohjatun mindfulness-harjoituksen, johon kuuluu muun muassa liikkeen tietoinen havainnointi ja linkittäminen omiin merkityksellisiin kokemuksiin ja muistoihin. Teoksessa on kolme osiota: ympäristöön laskeutuminen ja mielen tyhjentäminen, läsnäolon harjoitus sekä kaiken yhteen kurova tietoisuuden tanssi. Teos on tauko ja pysähdys – ihmisten kohtauspaikka, jossa ajan juoksu hidastuu hetkeksi.

Eduardo Scaramuzza

Eduardo Scaramuzza is a Brazilian composer and percussionist, guided by the need to know new timbres, connect with places, cultures, traditions and people. Based in Stavanger – Norway, Scaramuzza runs a co-working space for artists (KRA – Kunst Rom Arbeid) and research about collaborative work. As a percussionist, he plays with Ecetera Band, Atul Project, D’Kebrada and Orun. 

Jenny Kallio

Jenny Kallio on turkulainen tanssitaiteilija ja tanssinopettaja, ja työskentelee tällä hetkellä Turun alueella erinäisissä puuhissa tanssin kentällä. Tanssinopettajaksi hän valmistui Turun AMK:n Taideakatemiasta keväällä 2020. Osan opinnoistaan hän suoritti tanssijakoulutuksessa Stavangerin yliopistossa, Norjassa. Tanssissa Jennyä kiinnostaa juuri nyt omien työskentelytapojen kehittäminen, liikemanipulaatio, psyykkisyys, fyysisyys, keskustelu ja kohtaaminen, yhteisöllisyys, kantaaottavuus, ilmaisuvoima ja maanläheisyys.

Amanda Vuori

Amanda Vuori on hiljan tanssialalle valmistunut utelias taiteen tekemisen tapojen tarkastelija. Alun perin Amanda on kotoisin Nurmijärveltä, mutta toimii tällä hetkellä enimmäkseen Turun alueella. Hän valmistui keväällä 2020 Turun Taideakatemialta, ja suoritti osan opinnoistaan Virossa Viljandin kultuuriakadeemiassa. Amandaa kiinnostaa tällä hetkellä ihmisten läsnäoleva kohtaaminen sekä monialainen ja kirjava yhteistyö. Tulevaisuudessa Amanda haluaa tarjota luovuuden ja hyvinvoinnin kokemuksia yhteisöissä tanssijan, koreografin, pedagogin ja tanssitaiteilijan rooleista käsin.

Kuva: Varpu Viloma
Kuvan editointi: Amanda Vuori