Kari Ikonen ja Maria Nurmela

Toccata – kahdelle tanssivalle pianistille

Turun Kaupunginteatterin Taideseinä klo 16.00–17.00.


Kuva: Merja Isokoski

Tänä vuonna virtuaaliset jouluterveiset lähetetään aina Siperiaan asti. Venäjällä Novokuznetsk-teatterifestivaalin ohjelmistossa esitettävä Maria Nurmelan ja jazz-pianisti Kari Ikosen luoma Toccata – kahdelle tanssivalle pianistille striimataan Turun Kaupunginteatterin Taideseinällä samaan aikaan, kun esitys nähdään siperialaisen festivaalin ohjelmassa. Toccatan esitykset toteutetaan yhteistyössä Tanssin Tiedotuskeskuksen Venäjä-ohjelman kanssa.

 

Turku Dansart ry

Tanssiva hallitus

Kävelykatu klo 17.00.

 

Luukussa 16 tanssi pilkahtelee osana Kävelykadun vilinää. Tervetuloa kurkistamaan Turku Dansart ry:n hallituksen liikekieleen.

Yhteisöllisyydessä on voimamme
Liikkeessä nautintomme
Kohtaamisissa ilomme

Turku Dansart ry järjestää aamutreenejä sekä tiiviskursseja kaikille esittävien taiteiden ammattilaisille sekä ammattiin opiskeleville. Dansart tarjoaa mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää oman kehon tuntemusta ja ammattitaitoa, löytää uusia inspiroivia näkökulmia omaan työhön sekä paikan vahvistaa ammattilaisten verkostoa.

Kuva: Jenny Kallio

 

Lisäksi Reino-kollektiivin virtuaaliluukku Facebookissa koko päivän.

Reino-kollektiivi on Turussa 2011 perustettu tanssi- ja teatteritaiteen ryhmä. Kollektiivin tavoitteena on luoda korkea tasoista kulttuuria lapsille tanssiteatteriteosten muodossa. Tarkoituksena on palauttaa niin lapset kuin aikuisetkin ruutujen ääreltä takaisin tähän hetkeen, josta löytyy läsnäolo, lämpö ja kuulluksi tuleminen.