Lavasoturit ja Musiikkopisto Arkipelag

Tanssivideoita Forum-korttelissa

Forum-kortteli klo 17.30.

 


Viides sisar on Musiikkiopisto Arkipelagin tanssijoiden ja Parsportin taitoluistelijoiden yhteisprojektina tekemä tanssi-taitoluisteluelokuva. Kalenterin neljännessätoista luukussa päästään näkemään ensimmäisiä pieniä väläyksiä elokuvasta ja saat tavata pääosanesittäjiä. Tarjolla on myös pieniä maistiaisia tanssikohtauksista! 

Tarinassa on viisi sisarta, joista jokaisella sisarella on oma supervoimansa. Osa heistä löytää oman voimansa vasta elokuvan aikana. Viides sisar kuitenkin kamppailee oman voimansa kanssa enemmän kuin muut ja joutuu erilleen siskoistaan. Juoni on saanut inspiraationsa Frozen-elokuvasta ja Jääkuningatar-sadusta. Elokuvassa nähdään yhteensä n. 200 tanssioppilasta ja 50 luistelijaa. Elokuvan harjoitukset ja kuvaukset sijoittuvat marras-joulukuulle ja elokuva julkaistaan vuoden 2021 helmikuussa.

Alunperin esityksen piti olla yleisötapahtuma, mutta koronan vuoksi ajatus vaihtui nopealla aikataululla elokuvaksi, jonka kuvaukset ovat marras-joulukuussa.

Lue lisää elokuvasta.

 

Lisäksi Reino-kollektiivin virtuaaliluukku Facebookissa koko päivän.

Reino-kollektiivi on Turussa 2011 perustettu tanssi- ja teatteritaiteen ryhmä. Kollektiivin tavoitteena on luoda korkea tasoista kulttuuria lapsille tanssiteatteriteosten muodossa. Tarkoituksena on palauttaa niin lapset kuin aikuisetkin ruutujen ääreltä takaisin tähän hetkeen, josta löytyy läsnäolo, lämpö ja kuulluksi tuleminen.