Uutiset

Takaisin

TURKU MOVENTURES – Liikeilmaisun ja luovan tanssin työpajat

Mitä kehosi sanoisi, jos se osaisi puhua? Saako musiikki kehossasi aikaan liikettä?

Kiehtooko sinua liike tai tanssi?
Osallistuminen työpajoihin sujuu kuin tanssi: Saavu paikalle ilmoitettuun paikkaan ja kellonaikaan, ei ennakkoilmoittautumista! Muista säänmukainen vaatetus!

AJANKOHDAT JA SIJAINNIT:
Lataa aikataulut tästä itsellesi (PDF):
Aikataulu Pansio-Jyrkkälä
Aikataulu Skanssi-Uittamo

PANSIO-JYRKKÄLÄ ESITTELYVIDEO

SKANSSI-UITTAMO ESITTELYVIDEO

Moventures -työpajoissa annetaan musiikin liikuttaa kehoa ja mieltä, tutustutaan oman kehon luovaan käyttöön ja erilaisiin tanssilajeihin sekä luodaan omia tansseja yhdessä ammattitanssitaiteilijan kanssa. Työpajojen teemat nousevat lapsilta ja nuorilta itseltään ja ne päätetään yhdessä ohjaajien kanssa. Osallistuminen ei edellytä mitään aiempaa liikekokemusta vaan mukaan saavat tulla kaikki muuveista kiinnostuneet.

Toiminta vahvistaa alueella eri ikäisten lasten yhteisöllisyyden ja tasavertaisuuden tunnetta. Ryhmät jakautuvat ikäryhmittäin 7-11 v ja 12-15 v. Ideana on myös alakoulusta yläkouluun siirtyvien ja yläkoululaisten saattaminen samojen muuvien äärelle. Tanssi ja liikeilmaisu tukevat kehollista vuorovaikutusta, itseilmaisua ja luovuutta. Toiminta tukee lasten ja nuorten taidekäsityksen kehittymistä ja antaa mahdollisuuden kokeilla tanssia ja päästä tanssin pariin.

MOVENTURES TURVALLISUUS:
Noudatamme viranomaisten voimassa olevia COVID 19 turvallisuusmääräyksiä. Työpajat järjestetään ulkotiloissa. Paikalla on aina kaksi Tanssikummia, huolehdimme turvaväleistä. Älä osallistu toimintaan oireisena! Osallistujista kerätään nimilista koronajäljitettävyyden helpottamiseksi. Suosittelemme maskien käyttöä. Järjestäjän puolesta saatavilla käsidesiä.
HUOM: Osallistujia ei ole vakuutettu työpajan järjestäjän taholta.

JÄRJESTÄJÄ:
Asukasbudjetissa alueille äänestetyt Turku Moventures -työpajat järjestää Läntinen tanssin aluekeskus yhteistyössä Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan sekä alueen koulujen ja nuorisotilojen kanssa.

OHJAAJAT:
Työpajan vetäjän tunnistat vihreästä Tanssikummi -hupparista / t-paidasta!
Pansio-Jyrkkälässä Tanssikummit® Joona Rytkönen, Jenny Kallio ja Amanda Vuori
Skanssi-Uittamossa Tanssikummit® Hilla Johansson, Mirva Honkanen, Jenny Kallio, Anniina Ukkonen

LISÄTIETOJA JA YHTEYSTIEDOT:
Läntinen tanssin aluekeskus, Essi Erävesi, 0400546019 / info@l-tanssi.fi
www.l-tanssi.fi/
Pansio-Jyrkkälä Facebookissa
Skanssi-Uittamo Facebookissa