Studio

Läntinen tanssin aluekeskus vuokraa Studio-harjoitustilaa tanssi- ja liikuntatoimintaan. Studio sijaitsee tunnelmallisessa Manillan kiinteistössä, osoitteessa Itäinen Rantakatu 64, 20810 Turku. Studio on valoisa peilein, joustolattialla ja akustiikkalevyillä varustettu n. 80m2 tila, jonka yhteydessä on pukuhuone, suihku ja wc. Tilassa on myös tanssimatot sekä pieni äänentoistojärjestelmä. 

Studion käyttöön voi myös hakea harjoitustilatukea. Tuki on avoin yhdistyksen jäsenille ja työryhmille, joissa on mukana vähintään yksi yhdistyksen jäsen. Harjoitustilatuki on suunnattu omaehtoiseen työskentelyyn ja/tai valmisteilla olevien projektien työstämiseen. Lue lisää harjoitustilatuesta täältä.

Varauskäytännöt

Varaa Studio lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@l-tanssi.fi. Sähköpostin otsikoksi tulee “Studiovaraus: (varaajan nimi sekä mahdollinen projektinimi)”. Otamme Studiovarauksia vastaan ainoastaan sähköpostitse. Vapaita aikoja voi kysellä puhelimitse, mutta varaus vahvistetaan aina sähköpostilla.

Studiolle on mahdollista tehdä säännöllisiä, pidempiaikaisia varauksia kevät – ja syyskaudelle. Kevätkauden varaukset sovitaan edeltävän vuoden marraskuussa ja syyskauden edeltävän kevään toukokuussa. Sali on kysytty joten ota yhteyttä heti kun tiedät varaustarpeesi.
Pidempiaikaisista varauksista tehdään vuokrasopimus.

Avaimen nouto ja hälytykset

Studion avaimen noudon ajankohta sovitaan erikseen varauksen yhteydessä. Avainta noudettaessa vuokraaja allekirjoittaa avainluovutussopimuksen sekä pidempiaikaisten vuokrausten osalta vuokrasopimuksen. 

Vuokralainen huolehtii saapuessaan Studion hälytysjärjestelmän pois päältä, ja poistuessaan päälle. Hälytyksen sattuessa toimitaan avainluovutussopimuksessa eriteltyjen ohjeiden mukaisesti. Mikäli ohjeita ei noudateta ja vartija saapuu paikalle, on vuokralainen velvollinen kustantamaan käynnistä aiheutuneet kulut.

Studiovarauksen päätyttyä vuokralainen palauttaa Studion avaimen viipymättä Läntinen tanssin aluekeskuksen toimistolle joko tuomalla sen toimistoon (aukioloaikojen puitteissa) tai sulkemalla avaimen kirjekuoreen ja pudottamalla sen postiluukusta.

Laskutus

Studion käytöstä laskutetaan pääsääntöisesti kuukausittain. Pidempiaikaisten vuokralaisten osalta laskutus tehdään kerran lukukaudessa, aina toukokuussa ja joulukuussa. 

Vuokran suuruus, alv 0%

Vuokrahinta (ja Studion käyttö osallistujille maksullisessa opetustoiminnassa) 26,50 € / h

Jäsenille 7,00 € / h

Jäsenyhdistyksille 17,50 € / h

 

Lisätiedot ja vapaat harjoitusajat:

info@l-tanssi.fi