Dansart ry

Turku Dansart ry järjestää viikoittaisia aamutunteja ja työpajoja esittävän taiteen ammattilaisille Turussa.

Dansartin toiminta on suunnattu kaikille esittävien taiteiden ammattilaisille sekä ammattiin opiskeleville. Tarjoamme mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää oman kehon tuntemusta ja ammattitaitoa, löytää uusia inspiroivia näkökulmia omaan työhön sekä paikan vahvistaa ammattilaisten verkostoa. Lämpimästi tervetuloa!

Dansart Facebookissa

Hinnat

Jäsenmaksu (kalenterivuosi 2020): 25 €
Kannatusjäsenmaksu (kalenterivuosi 2020): 50 €
10x-kortti jäsenille (voimassa 2 lukukautta): 60 €
5x-kortti jäsenille (voimassa 1 lukukauden): 35 €
Kertamaksu: 9 € jäsen / 15 € ei jäsen

Tulevat työpajat ja hinnat näet kalenterista.

Työpajoihin on erillinen ennakkoilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen sihteerille sähköpostilla osoitteeseen dansart.sihteeri@gmail.com. Aamutunneille ei tarvitse ilmoittautua. Osallistumismaksut maksetaan ennen tunnin alkua Dansartin tilille. Otathan kuitin / tositteen maksusta mukaan.

Emme ota vastaan käteismaksuja.

Ostaessasi viiden tai kymmenen kerran kortin, saat kortin näytettyäsi maksukuitin tunnin yhteydessä.

Maksutiedot: Turun Seudun Osuuspankki FI53 5710 0420 0678 94
Muista käyttää kaikissa maksuissasi viitenumeroa: 1232

Dansartilla on käytössä myös MobilePay!
Lataa maksuton sovellus puhelimeesi App Storesta (iOS) tai Google Play Storesta (Android). Turku Dansart ry: tilille maksat numerolla: 44365.
Tässä vielä ohjeet:
1.Lähetä rahaa (kirjoita summa) ja paina Jatka
2.Nyt yläkulmassa on: syötä nimi tai numero -kohta, kirjoita siihen: 44365
3.Lisää kommenttikohtaan vielä oma nimesi sekä mitä olet maksamassa.

 

LIITY POSTITUSLISTALLE TÄSTÄ

Aamutunnit

Aamutunteja järjestetään säännöllisesti 1-3 kertaa viikossa. Kukin osallistuja treenaa oman taustansa huomioiden ja omia tarpeitaan kuunnellen. Aamutuntien tunnelma on rento, mutta mukavan keskittynyt. Aamutunneilla tarjoamme monipuolisesti kehonhuoltoa (mm. jooga, pilates) ja eri tanssitekniikoita (mm. baletti, jazztanssi ja nykytanssi). Aamutuntien sisältö vaihtelee kausittain.

Työpajat

Dansart järjestää useita laadukkaita työpajoja vuoden aikana. Työpajat sijoittuvat useimmiten viikonloppuihin tai arki-iltoihin ja järjestämme lisäksi 1-2 kesäkurssia. Työpajaopettajina ovat olleet mm. Theo Clinkard, Julyen Hamilton, Susanna Leinonen, Milla Koistinen,  Noam Carmeli ja Emma Rozgoni (GAGA), Nadja Pärssinen, Ervi Sirén ja Haza Hajipoori. Työpajat järjestetään usein yhteistyössä Läntisen tanssin aluekeskuksen, Barker-teatterin, Tampereen TREenit! Ry:n tai muiden alan toimijoiden kanssa.

Muut tapahtumat

Sparraa&Treffaa -verkostoitumistapaamisia järjestetään muutaman kerran lukukaudessa eri teemojen ympärille. Tapaamisaiheita voivat olla esimerkiksi apurahahakemusten tai budjetin laatiminen, työsopimuksen tekeminen tai vapaamuotoisemmin keskustelu työssäjaksamisesta ja alueen työolosuhteiden kehittämisestä. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ne järjestetään usein tunnelmallisesti kahvilassa, jolloin voi samalla omakustanteisesti herkutella tai vaikkapa lounastaa.

Järjestämme vuosittain myös muita tapahtumia, kuten TeMe:n tapaamisia, improvisaatiotunteja puistossa, unelmapiknikin, rentoutumistuokion ja teemme yhteistyötä tapahtumajärjestelyissä ja viestinnässä paikallisten ja kansallisten toimijoiden kanssa.

Turku Dansart ry

Turku Dansart ry – tuttavallisemmin Dansart – on vuodesta 2000 saakka toiminut yhdistys, joka järjestää treenitunteja, kursseja ja tapaamisia Varsinais-Suomessa toimiville esittävän taiteen ammattilaisille. Autamme tanssi- ja esitystaiteilijoita ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoaan ja työkykyään, tuomme alan toimijoita yhteen, kannustamme yhteistyöhön ja edistämme näin paikallisen taidekentän toimintaa. Lajivalikoima on monipuolinen janiikkaa sekä työkaluja luovaan työskentelyyn. Opettajiankohtaisia nimiä mahdollisuuksien mukaan niin Suomesta kuin ulkomailta. Paikallisten tanssitaiteilijoiden ammattitaitoa arvostetaan ja hyödynnetään sekä sisällön suunnittelussa että toteutuksessa.

Dansart on voittoa tavoittelematon itsenäinen yhdistys, joka toimii yhteistyössä Läntisen tanssin aluekeskuksen ja muiden alueen tanssiorganisaatioiden kanssa. Aamutunteja järjestetään yhteistyössä Aurinkobaletin ja Tanssiteatteri Erin kanssa. Muita yhteistyökumppaneita ovat TREenit! ry, Tanssille ry, Barker-teatteri, Turun Seudun Tanssioppilaitos, Grus Grus Teatteri ry, Tanssikoulu Tanssitiimi.

Liity jäseneksi

Kaikki esittävän taiteen ammattilaiset ja ammattiin opiskelevat ovat lämpimästi tervetulleita Dansartin tunneille! Olit siis tanssija, sirkustaiteilija, näyttelijä, nukketeatteritaiteilija ja niin edelleen, tervetuloa. Ammattitreeneissä ilmapiiri on mukava, ja tunneille on helppo tulla, vaikka edellisestä treenikerrasta olisi jo vierähtänyt tovi.

Jäsenenä pääset Dansartin postituslistalle, kuulet ajankohtaiset kuulumiset ja saat tietoa tulevista kursseista sekä aamutunnit ja kurssit jäsenhintaan. Dansartin jäsenenä treenaat jäsenhintaan myös Tampereella TREenit! Ry:n ja Helsingissä Tanssille ry:n aamutunneilla ja kursseilla.

Liity jäseneksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen dansart.sihteeri@gmail.com ja maksa jäsenmaksu (25 €) Dansartin tilille.

Maksutiedot: Turun Seudun Osuuspankki FI53 5710 0420 0678 94
Muista käyttää kaikissa maksuissasi viitenumeroa: 1232

Hallitus

Aliisa Särkiniemi (puheenjohtaja)
Laura Alho (sihteeri)
Henna-Maria Hanhineva (rahastonhoitaja)
Linda Björkqvist (varapuheenjohtaja)
Sandrina Lindgren
Satu Hakamäki
Joona Rytkönen
Jenny Kallio
Juuso-Matias Maijanen

Turku Dansart ry:n tietosuojaseloste