Uutiset

Takaisin

Uusi hallitus aloittaa työskentelyn

Läntinen tanssin aluekeskuksen sääntömääräinen syyskokous järjestettiin 17.11.2023.

Syyskokous valitsi yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Niko Aaltosen, joka toimii myös mm. Turun kaupunginhallituksen jäsenenä, kaupunginvaltuutettuna sekä Turun ammattikorkeakoulun hallituksen puheenjohtajana.

Uudeksi asiantuntijajäseneksi hallitukseen valittiin Telia Companyn kehitysjohtaja Ainokaisa Saarinen. Uudeksi varajäseneksi valittiin tanssitaiteilija Jenni Honkamaa.

Kiitokset

Läntinen tanssin aluekeskus kiittää lämpimästi 2018-2023 puheenjohtajana toiminutta yhteyspäällikkö Lasse Lindholmia arvokkaasta työstä tanssitaiteen saatavuuden ja saavutettavuuden edistämisen parissa.

Kiitämme myös toimitusjohtaja Jere Pensikkalaa ja näyttelijä Katarina Lohinivaa asiantuntevasta ja tärkeästä panoksesta hallitustyöskentelyssä. Myös varajäsenenä pitkään toiminut tanssitaiteilija Evgeny Kostyukov toi tärkeät näkökulmansa hallitustyöskentelyyn.