Avoimet haut

Takaisin

HAKU AUKI! Rauman residenssi 2024

Residenssin tavoitteena on tanssitaiteen saatavuuden ja saavutettavuuden lisääminen alueella. Residenssitaiteilija työskentelee oman praktiikkansa parissa, työstä saa kuukauden aluekeskuspalkan ja työskentelyjakson ajan käytössä on RaumArs ry:n residenssiasunnon huone ja yhteistilat.

Residenssitaiteilija osallistuu mukaan Raumalla elokuussa järjestettävään Blue Sea Film Festivaliin 22.-25.8.2024 ja pääsee lyhytelokuvakilpailun tuomaristoon. Lisäksi residenssijaksolla on taiteellinen ulostulo 23.8. tai 24.8. ja mahdollisesti yhteistyötä koulujen kanssa.

Residenssitaiteilija valitaan anonyymin työsuunnitelman perusteella. Hakemuksesta tulee ilmetä, mitä aikoo residenssijakson aikana tehdä, miten työskentely tulee näkyväksi kaupunkiympäristössä, miten se vaikuttaa omaan taiteelliseen toimintaan ja miten se voidaan linkittää Raumalla muihin tapahtumiin.

Lue lisää ja täytä hakulomake 19.1.2024 mennessä!