Avoimet haut

Takaisin

HAKU AUKI! Kesäkulkuri 2024

Läntinen tanssin aluekeskuksen Kesäkulkurit on tanssikiertue ja yleisötyökonsepti, jota on Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa toteutettu jo yli kymmenen vuotta! Vuonna 2024 vieraillaan edellisten vuosien mukaan mahdollisesti myös Pohjanmaalla.

Konseptin tavoitteena on tanssin saavutettavuuden lisääminen alueella. Lue lisää Kesäkulkureista täältä.

Haemme nyt kokopäiväistä Kesäkulkuria viime vuodelta jatkavan kesäkulkurin kaveriksi kesän 2024 kiertueelle. Työ sisältää koreografin, tanssijan ja työpajaohjaajan työtä sekä digitaalisten materiaalien tuottamista. Ajokortti on työssä välttämätön.

Kiertue toteutuu kesä-heinäkuussa 2024. Työn kesto on kuusi-seitsemän viikkoa, josta reilu kuukausi kiertueella. Harjoitukset ja suunnittelu tapahtuu ennen kiertuetta ja on sovittavissa.

Jätä hakemus täällä 19.1.2024 mennessä!