Avoimet haut

Takaisin

Haku auki! Etsimme työpaikkaa

Oletko Sinä etsimämme yritys?
Haluatko lisää LIIKEtoimintaa?
Sytytkö uusista näkökulmista?

Läntinen tanssin aluekeskus rekrytoi liike-elämän kumppaneita Liike-projektin pilottiin kehittämään taiteen ja liike-elämän välistä yhteistoimintaa. Ihannehakijamme on rohkea ja avoin yritys tai yhteisö, jolla on herkästi innostuva ilmapiiri. Tulemme loistavasti toimeen, jos olet avoin muutokselle, rohkea kokeilemaan sekä utelias taiteelle.

Liike-projektissa tanssitaiteilija työskentelee yrityksen tai yhteisön keskuudessa luoden uusia näkökulmia liiketoimintaan. Taiteilijan työympäristönä voi toimia esimerkiksi toimisto, teollisuushalli, virasto tai päivittäistavarakauppa. Palvelu räätälöidään työpaikan mukaisesti, mitä ikinä kehollisesti tarvitaankaan.

Jos strategiasi alkoi kuumottamaan tätä lukiessasi ja kiipesit laatikon ulkopuolelle, olet etsimämme kohde.

Parhaille hakijoille lähetämme kutsun haastatteluun. Ole nopea, paikat täytetään heti sopivien yritysten löydyttyä!

Klikkaa hakulomakkeeseen

Liike -projektia tukee Taiteen edistämiskeskus.


Kuva: Läntinen tanssin aluekeskus / Rosa Huuska