Avoimet haut

Takaisin

Haku auki! Opettajaksi Dansartin aamutunneille

Hae Turku Dansart ry:n aamutuntien opettajaksi syksylle 2023 ja keväälle 2023!

Aamutunnit järjestetään pääsääntöisesti tiistai- ja perjantaiaamuisin klo 10:00-11:30. Poikkeukset ovat mahdollisia. Tunnit järjestetään pääsääntöisesti Läntinen tanssin aluekeskuksen Studiossa Manillassa. Hakulomakkeella pyydetään lyhyttä tuntikuvausta, sinulle sopivat ajankohdat sekä CV.

Tästä hakulomakkeeseen!
Hakulomake sulkeutuu 31.3.2023 klo 23.59.

Turku Dansart ry:n tavoitteena on edistää monipuolista, dynaamista ja eläväistä tanssin ja esittävien taiteiden kenttää Varsinais-Suomessa.

Dansart tarjoaa esittävän taiteen ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville ammattitaitoa ylläpitäviä harjoitusmahdollisuuksia tanssista, muista esittävistä taiteista ja kehonhuollosta sekä mielenkiintoisia ja monipuolisia tiiviskursseja. Ammattilaistreenien tehtävänä on esiintyjyyden syventäminen ja ammatillisen kehittymisen tukeminen. Verkostoituminen ja vertaistuki ovat tärkeä osa toimintaamme. Dansart tukee vuorovaikutusta ja verkostoitumista esittävän taiteen kentällä.

Toiminta työllistää alueen ammattitaiteilijoita ja tukee myös tällä tavoin ammattilaisten työskentelyä. Dansartin toiminnassa opettaa ja ohjaa vuosittain lähemmäs 50 esittävän taiteen ammattilaista.