Avoimet haut

Takaisin

Haku auki! Kulttuurilossi

Avoin haku Lounais-Suomen saariston kulttuurihankkeeseen 1.-31.3.2023

Varsinais-Suomen ja Satakunnan rahastot järjestävät kesällä 2023 Lounais-Suomen saaristoon sijoittuvan taidehankkeen. Kulttuurilossi-nimellä kulkevan hankkeen tavoitteena on tarjota kaikenikäiselle yleisölle sopivaa taidetta kesän tapahtumiin.

Haemme taidesisältöjä, jotka sopivat kaikenikäiselle yleisölle suunnattuihin tapahtumiin Varsinais-Suomen ja Satakunnan saaristossa heinä-elokuussa 2023. Otamme vastaan ehdotuksia olemassa olevista näyttämöteoksista, musiikkikokonaisuuksista, visuaalisen taiteen sisällöistä, katutaiteesta, sanataiteesta ja muista taiteenlajeista. Etsimme teoksia, jota asettuvat saarten herkkään luontoon ja epätyypillisiin esitysympäristöihin. Sisällöt voivat inspiroitua ympäristöstä tai kommentoida sitä.

Kulttuurilossi pyrkii edistämään yhteisöllisyyttä, luontoarvoja ja monimuotoista kulttuuria. Tapahtumat levittäytyvät kolmelle saarelle parhaaseen loma-aikaan ja kutsuvat mukaansa paikallisia asukkaita, mökkeilijöitä ja matkailijoita. Kesäisen päivän ja iltapäivän aikana voi esimerkiksi nauttia taiteesta, osallistua luontoteemaiseen työpajaan, tutkia saarta opastetulla kävelyretkellä ja esittää kysymyksiä luontoillassa.

Lue lisää ja täytä hakulomake!