Avoimet haut

Takaisin

Haku auki! Tehdasfestivaali Manifesti 13.9.-24.9.2023

Hae 12.3.2023 mennessä!

29. kertaa järjestettävän Tehdasfestivaali Manifestin teoshaussa haetaan esittävän taiteen ammattilaisryhmien toteuttamia tanssi- ja kehollisen ilmaisun teoksia festivaalille Turun Manillaan.
Tänä vuonna haemme teoksia myös vapaan pääsyn ohjelmistoon, joka levittäytyy Manillan pihapiiriin sekä kaupunkitiloihin Aurajoen itärannalle sitoen Linnaniemeä kulttuurirantaan ja elävöittäen alueen kaupunkiympäristöä. Teokset voivat olla mm. kestollisia, performanssinomaisia tai perinteisiin tanssin, sirkuksen tai teatterin raameihin asettuvia, keholliseen ilmaisuun painottuvia teoksia, jotka tuo esittävää taidetta turkulaisten arkiseen ympäristöön.

Hae festivaalille tästä!

Manifestin sisältötyöryhmä valitsee teokset maaliskuun loppuun mennessä. Valittujen teosten tekijöihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä huhtikuun alussa ja kaikille hakijoille ilmoitetaan, kun valinta on tehty.

Tehdasfestivaali Manifesti on monitaidetapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 1994 lähtien Manillan idyllisessä tehdaskiinteistössä Aurajoen rannalla Turussa. Tapahtuman tuottaa Pro Manillasäätiö, jonka tehtävänä on tanssitaiteen ja muun kulttuurin tukeminen ja edistäminen sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaan, 1860-luvulta peräisin olevan Manillan tehdasmiljöön vaaliminen ja kehittäminen. Manifestin toimintaperiaatteena on, että jokaiselle ammattilaiselle maksetaan esiintymisestä työehtosopimuksen mukainen palkka.