Avoimet haut

Takaisin

Haku jatkuu! LTA:n residenssi Raumalla heinäkuussa 2023

Haku on avoinna 9.1.2023 saakka.

Läntinen tanssin aluekeskus hakee tanssitaiteen ammattilaista Rauman residenssiin aikavälille 1.7.-31.7.2023.

Residenssin tavoitteena on tanssitaiteen saatavuuden ja saavutettavuuden lisääminen alueella. Työskentelet oman praktiikkasi parissa Raumalla ja osallistut mahdollisuuksien mukaan Raumalla heinäkuussa järjestettävään pitsiviikkoon.

Työskentelyjakso on kuukauden pituinen. Työskentelystä saat kuukauden aluekeskuspalkan, työpaikkasi sijaitsee Raumalla ja sinulla on Raumars ry:n residenssiasunnon huone ja yhteistilat käytössäsi. Matkakustannuksiin tai muihin kustannuksiin ei osoiteta erikseen tukea. Residenssiin voi hakea myös työparina, mutta silloin jaat aluekeskuspalkan ja residenssihuoneen työparisi kanssa. Majoitus on 1-2 hengelle.

Residenssitaiteilija valitaan anonyymin työsuunnitelman perusteella. Hakemuksesta tulee ilmetä, mitä aikoo residenssijakson aikana tehdä, miten työskentely tulee näkyväksi kaupunkiympäristössä, miten se vaikuttaa omaan taiteelliseen toimintaan ja miten se voidaan linkittää Raumalla muihin tapahtumiin.

Valinta tehdään tammikuun 2023 loppuun mennessä ja kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä. Residenssijakso raportoidaan lyhyellä residenssikertomuksella, joka toimitetaan kuukauden kuluessa jakson päättymisestä.

Jätä vapaamuotoinen hakemus ja lyhyt cv 9.1.2023 mennessä. Haku toteutetaan anonyymisti, joten käsittele vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si siten, että niissä ei näy nimeä, ikää, sukupuolta tai yhteystietoja. Nämä tiedot kysytään lomakkeella erikseen. Hakemuksen saa laatia myös englannin tai ruotsin kielellä.

Hakulomakkeen löydät täältä.

Yhteistyökumppaneina toimivat: Raumars ry ja Rauman kaupungin kulttuuri- ja museopalvelut

Kuva: Hannele Kolsio