Avoimet haut

Takaisin

HAKU AUKI: Kesäkulkurit 2023

TULE KESÄKULKURIKSI!

Läntinen tanssin aluekeskuksen Kesäkulkurit on tanssikiertue ja yleisötyökonsepti, jota on Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa toteutettu jo yli kymmenen vuotta. Vuonna 2022 kiertue kävi myös Pohjanmaalla ja yhteistyötä jatketaan Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen kanssa myös vuonna 2023.

Konseptin tavoitteena on tanssin saavutettavuuden lisääminen alueella. Lue lisää Kesäkulkureista täältä.

Haemme nyt kokopäiväistä Kesäkulkuria viime vuodelta jatkavan kesäkulkurin kaveriksi kesän 2023 kiertueelle. Työ sisältää koreografin, tanssijan ja työpajaohjaajan työtä sekä digitaalisten materiaalien tuottamista. Ajokortti on työssä välttämätön.

Työn kesto on yhteensä seitsemän viikkoa; viisi viikkoa kiertueella ja kaksi viikkoa harjoituksiin ja suunnitteluun.
Harjoitusviikkojen ajankohdat on työparin sovittavissa.
Kiertue toteutuu kesä-heinäkuussa 2023.

Jätä vapaamuotoinen hakemus ja cv 14.12.2022 mennessä. Hakulomakkeen löydät täältä.

Kuva: Rosa Huuska, Essi Erävesi