Avoimet haut

Takaisin

Avoimet haut

Kootusti LTA:n ajankohtaiset avoimet haut

Hae Läntinen tanssin aluekeskuksen Tanssivan Joulukalenterin taiteilijaksi

Joulukalenterin tavoitteena on tanssin saatavuuden ja saavutettavuuden lisääminen alueella. Tanssiva joulukalenteri aukeaa alueellamme joulukuun 1.-24. päivä yhteistyössä alueen tanssitoimijoiden kanssa.

Haemme nyt tanssitaiteilijaa Joulukalenteriin 2022. Työ sisältää kokonaisuuden taiteellista suunnittelua, yleisötyötä, tuotantotöitä ja omaa taiteellista työtä omien luukkujesi osalta.

Työn kesto on yhteensä kuusi viikkoa. Työ tapahtuu LTAn alueella ja on suunnattu vain LTAn varsinaisille jäsenille.

Jätä vapaamuotoinen hakemus ja lyhyt cv 6.5.2022 mennessä täällä

 

Vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä – Hae aluekeskuspalkkaa syksyksi 2022

LTA myöntää nuoren taiteilijan aluekeskuspalkan ensisijaisesti varsinaissuomalaiselle tai satakuntalaiselle vapaan kentän tanssitaiteilijalle taiteelliseen työskentelyyn. Aluekeskuspalkan myöntäminen edellyttää, että työ tulee näkyväksi aluekeskuksen toimintana. Läntinen tanssin aluekeskus toimii tukijana ja taiteellisen työskentelyn mahdollistajana ja edistäjänä.

Työskentely voi olla teoskeskeistä, work in progress -työskentelyä, taiteellista hanke- tai projektitoimintaa tai jotakin muuta, mikä tukee hakijan taiteellisen työn kehittymistä. Palkkaa voi saada 1 kk ajaksi syksyllä 2022 ja kyseessä on henkilökohtainen kuukausipalkkasuhde.

Hae aluekeskuspalkkaa 6.5. mennessä täällä. Hakijan tarvitsee olla LTA:n varsinainen- tai opiskelijajäsen.