Teokset
TakaisinNärproducerat – Ruoanlaitto tanssina
Ruoanlaiton dynaamisesta liikkeestä inspiroitunut tanssisoolo. Myynnissä 5-15 hengen ryhmille!
Tämä sooloesitys käyttää tavallista keittiössä ruoan valmistuksessa käytettävää liikettä osana koreografiaa, joka jatkuu siihen asti, kun ruoka on pöydässä. Ihminen liikkeessä, musiikki, padat ja kattilat sekä höyryävän tuoksuva ruoka muodostavat yhdessä kotoisan pienoisspektaakkelin, joka tuo esiin pienten asioiden suuruuden. Esityksen jälkeen ryhmä voi jäädä nauttimaan esityksen aikana tanssien valmistetusta illallisesta rentouttavassa ja kauniissa ympäristössä.
ILLALLINEN
Tarjoiltava ateria soveltuu sekä kasvissyöjille että vegaaneille, muut muutokset ovat mahdollisia, mutta rajoitettuja, ja ne tulisi tehdä etukäteen pyydettäessä. Tarjoamme ruuan kanssa vettä, mutta voitte ottaa mukaan myös omat ruokajuomat. Löydät menun täältä: https://www.grusgrus.fi/fi/narproducerat-menu/
HINTA
Esityksen hinta on 500€/esitys sekä 10€/henkilö/ruoka. Sopiva yleisömäärä on 5-15 hlöä.
Tiedustele sopivia päiviä sandrina.lindgren@grusgrus.fi.
TEKIJÄT
Konsepti, tanssi, koreografia ja menu: Sandrina Lindgren
Musiikki ja ääni: Teemu Korpipää
Graafinen suunnittelu ja valokuvat: Jussi Virkkumaa
Taiteellinen konsultointi: Sofia Molin, Ishmael Falke, Janna Haavisto ja Ville Kurki
Tuotanto: Grus Grus Teatteri yhteistyössä Läntinen tanssin aluekeskuksen ja Elävän kulttuurin Koroisten kanssa
Esitystä tukevat Taiteen edistämiskeskus, Varsinais-Suomen taidetoimikunta, Svenska Kulturfonden ja Stiftelsen Martha och Albin Löfgrens kulturfond.
********************************
Närproducerat – som lilla-jul-evenemang
En dansföreställning som låter sig inspireras av matlagningens dynamiska rörelser. Till försäljning under december 2021 för grupper om 5-15 personer.
Vad har vardagsrörelser och dans gemensamt? I detta solo används vanliga handlingar i köket som delar av en koreografi som inte stillnar förrän maten står på bordet. Människa i rörelse, musik, kastruller och rykande mat skapar tillsammans ett husligt mikrospektakel som reflekterar över storheten i det lilla. Efter föreställningen kan ni i gruppen stanna kvar och avnjuta en middag bestående av maten som tillagats under föreställningen i en härligt lantlig och avslappnad miljö.
MÅLTID
Måltiden som serveras är anpassad för både vegetarianer och veganer, övriga dietanpassningar av menyn är möjliga men begränsade. Vi serverar vatten till maten men du och ditt sällskap är välkomna att ta med egen matdryck. Ni hittar menyn här: https://www.grusgrus.fi/fi/narproducerat-menu/
PRIS
Priset för Närproducerat är 500 €/föreställning samt 10 €/person för maten (rekommenderat publikantal är 5-15 pers).
Om ni önskar boka en föreställning, kan ni skicka en förfrågan direkt till sandrina.lindgren@grusgrus.fi.
ARBETSGRUPP:
Koncept, dans, koreografi och meny: Sandrina Lindgren
Musik och ljud: Teemu Korpipää
Grafisk design och foto: Jussi Virkkumaa
Konstnärlig rådgivning: Sofia Molin, Ishmael Falke, Janna Haavisto och Ville Kurki.
Produktion: Grus Grus Teater i samarbete med Regionala Danscentret i Västra Finland och Elävän kulttuurin Koroinen ry
Projektet har stöttats av Centret för konstfrämjande, Varsinais-Suomen taidetoimikunta, Svenska Kulturfonden och Stiftelsen Martha och Albin Löfgrens kulturfond.
KATSO SANDRINAN HAASTATTELU TEOKSEN PROSESSEISTA TÄÄLTÄ.
Esitystä tukevat Taiteen edistämiskeskus, Varsinais-Suomen taidetoimikunta, Svenska Kulturfonden ja Stiftelsen Martha och Albin Löfgrens kulturfond.