Uutiset

Takaisin

Ehdota paikkaa Kehokätköilyä-rasteille Raumalla 30.6.2021 mennessä! 

Tanssitaiteilija Maria Kananen työskentelee heinäkuussa Läntisen tanssin aluekeskuksen RaumArs residenssissä Kehokätköilyä -yhteisötanssiteoksen parissa.

Residenssi toteutuu Läntinen tanssin  aluekeskuksen ja Rauman kaupungin tuella. Residenssi toteutetaan yhteistyössä Raumars ry:n kanssa.

Teos kutsuu kaikenikäiset ihmiset yhdessä ja erikseen pysähtymään hiljentymisen, läsnäolon,  kuuntelun ja kehollisuuden äärelle. Teos rakentuu yksinkertaisista kehollisista tehtävistä, joihin voi tutustua heinäkuun aikana eri puolilla Raumaa olevilla rasteilla sekä verkossa  www.mariakananen.com/kehokatkoilya.

Missä paikassa tai ympäristössä Raumalla on hyvä olla, tilaa liikkua ja aistia?

Kehokätköilyä-rastille sopivan paikan tulisi olla saavutettavissa helposti kävellen, pyörätuolilla ja lastenrattaiden kanssa. Paikka voi olla rakennetussa kaupunkitilassa tai viheralueella. Tiedätkö jonkin ”kätketyn helmen” turistireittien ulkopuolelta?

Paikkaehdotuksen Kehokätköilyä-rasteille Raumalla voit jättää 30.6.2021 mennessä täällä Jätä ehdotus Kehokätköilyä-rastiksi Raumalla

Maria Kananen on freelance tanssitaiteilija, jonka tavoitteena on luoda ja tuoda tanssitaidetta  erilaisiin ympäristöihin sekä edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia luovan liikkeen ja tanssin avulla kaikenikäisten ihmisten parissa. 

mustavalkoinen kuva jossa tanssija roikkuu puussa