Uutiset

Takaisin

RaumArs 2021 residenssitaiteilijaksi tanssitaiteilija Maria Kananen

Tanssitaiteilija Maria Kananen työskentelee heinäkuussa Läntisen tanssin aluekeskuksen RaumArs residenssissä Kehokätköilyä –yhteisötanssiteoksen parissa. Teos kutsuu kaikenikäiset ihmiset yhdessä ja erikseen pysähtymään hiljentymisen, läsnäolon, kuuntelun ja kehollisuuden äärelle. Teos rakentuu yksinkertaisista kehollisista tehtävistä, joihin voi tutustua heinäkuun aikana eri puolilla Rauman keskusta-aluetta olevilla rasteilla sekä verkossa www.mariakananen.com

© Aura Nukari

Maria Kananen on freelance tanssitaiteilija, jonka tavoitteena on luoda ja tuoda tanssitaidetta erilaisiin ympäristöihin sekä edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia luovan liikkeen ja tanssin avulla kaikenikäisten ihmisten parissa.

Residenssi toteutuu Läntinen tanssin aluekeskuksen ja Rauman kaupungin tuella. Residenssi toteutetaan yhteistyössä Raumars ry:n kanssa.

Lataa lehdistötiedote tästä.