Uutiset

Takaisin

Maria Nurmela ja Kari Ikonen Novokuznetsk-festivaalin ohjelmassa

Tanssitaiteilija Maria Nurmelan ja pianisti Kari Ikosen teos Toccata – kahdelle tanssivalle pianistille on mukana eteläsiperialaisen Novokuznetsk-festivaalin ohjelmassa 14.–16.12.2020. Teos striimataan yleisölle. Lisäksi Nurmela ja Ikonen vetävät paikallisille taiteilijoille verkkotyöpajan, jossa tutkitaan liikkeen ja musiikin yhteyttä, kehon musikaalisuutta ja kinesteettistä empatiaa.

Vierailu on osa Tanssin Tiedotuskeskuksen Venäjä-ohjelmaa, jossa toteutuu loppuvuonna vielä viisi projektia etäyhteydessä kollegoihin eri maissa.

Maistiainen Toccata – kahdelle tanssivalle pianistille -teoksesta nähdään myös osana Läntinen tanssin aluekeskuksen tanssivaa joulukalenteria 16.12.2020 klo 16.00 Turun Kaupunginteatterin digitaalisella taideseinällä.

Kuva: Merja Isokoski