Uutiset

Takaisin

Turku Moventures! – LTA:n ehdotus mukana Turun Asukasbudjetissa

Läntinen tanssin aluekeskus on ehdottanut Turun kaupungin Asukasbudjettiin liikeilmaisun ja luovan tanssin työpajoja lapsille ja nuorille. Turku Moventures! -hankkeen toteutuessa jokaisella Turun suuralueella järjestetään ala- ja yläkouluikäisille 3–9 työpajaa vuonna 2021.

Työpajoissa tutustutaan omaan kehoon, oman kehon luovaan käyttöön ja erilaisiin tanssilajeihin sekä luodaan omia tansseja yhdessä tanssin ammattitanssitaiteilijan kanssa. Työpajojen teemat nousevat lapsilta ja nuorilta itseltään ja ne päätetään yhdessä ohjaajan kanssa. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta.

Tanssi ja liikeilmaisu tukevat kehollista vuorovaikutusta, itseilmaisua ja luovuutta. Toiminta tukee lasten ja nuorten taidekäsityksen kehittymistä ja antaa mahdollisuuden kokeilla tanssia ja päästä tanssin pariin.

Turun kaupungin Asukasbudjettiin on varattu ensi vuodelle miljoona euroa, joka jakautuu kahdeksan suuralueen kesken.

Jokainen 13 vuotta tänä vuonna täyttävä tai sitä vanhempi turkulainen voi äänestää ja edistää tanssitaiteen toteutumista!

Asukasbudjetin ehdotuksia voi äänestää 1.–30.9.2020 Turun kaupungin verkkosivuilla.