Uutiset

Takaisin

Turku Dansart ry:n toiminta syksyllä 2020

Turku Dansart ry:n alkusyksyn ohjelma tarjoaa esittävän taiteen ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville monipuolisia aamutunteja sekä kaksi upeaa tiiviskurssia Tehdasfestivaali Manifestin yhteydessä.

Aamutunnit käynnistyvät tiistaina 1.9.2020 tanssitaiteilija Henna-Maria Hanhinevan tunneilla, joilla teemana ovat liiketutkimus ja autenttinen liike. Lisäksi aamutunneilla vierailevat muun muassa opettajat Kristiina Lindroth (pilates), Toni Laakkonen (baletti), Nadja Pärssinen (nykytassi) ja Nina Andström (jazz). Aamutuntien osalta yhteistyö jatkuu myös Aurinkobaletin ja Tanssiteatteri ERI:n kanssa.

Aamutunnit järjestetään pääsääntöisesti Manillassa Läntinen tanssin aluekeskuksen Studiolla (Itäinen Rantakatu 64, 20810 Turku). Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Syksyn ohjelman yhtenä kohokohtana ovat Tehdasfestivaali Manifestin 9.–20.9.2020 aikana järjestettävät tiiviskurssit. Reija Wäreen mestarikurssi järjestetään 18.–19.9. ja Ville Kurjen Tanssin dramaturgiaa -työpaja yhdessä Grus Grus Teatterin kanssa 19.–20.9. Kurseille ilmoittaudutaan ennakkoon. Lisätiedot kursseista löydät täältä.

Dansart ry:n toiminnan tarkoituksena on ylläpitää sekä kehittää tanssijan omaa ammattitaitoa, löytää uusia inspiroivia näkökulmia omaan työhön ja verkostoitua paikallisten ammattilaisten kanssa. Jäsenenä voit osallistua myös Tampereella TREenit! Ry:n ja Helsingissä Tanssille ry:n aamutunneille ja kursseille.

Tietoa toiminnasta ja alkusyksyn lukujärjestys ovat nähtävissä Dansart ry:n uudistetuilla verkkosivuilla.

Voit seurata Turku Dansart ry:tä myös Facebookissa ja Instagramissa: @dansartturku

Lisätiedot:
dansart.sihteeri@gmail.com