Uutiset

Takaisin

Simon Kempin johdatus sosiaaliseen mediaan tanssin ammattilaisille

Stretch 2020 c/o Edition toteutettiin verkkotapahtumana 20.–21.8.2020. Läntinen tanssin aluekeskuksen perjantaina 21.8. järjestämä osuus ”What happens to the audience?” käsitteli sosiaalista mediaa ja digitaalisia esityksiä tanssin näkökulmasta. Aiheeseen perehdyttävät strategisen markkinoinnin konsulttiyritys Kepiosin toimitusjohtaja Simon Kemp ja huimaa digiloikkaa ottavan Läntinen tanssin aluekeskuksen palvelukoordinaattori Essi Erävesi.

Simon Kemp käsitteli presentaatiossaan sosiaalisen median merkitystä, eri kanavia ja ansaintamalleja. Tanssin parissa toimiville esitys tarjosi selkeän tutustumisen somen maailmaan.

Kempin esitys on katsottavissa täällä.

Stretch 2020 c/o Edition was organized as an online event on 20th – 21st of August 2020. In the Keðja talk of Regional Dance Centre of Western Finland, ”What happens to the audience?” Simon Kemp, the founder and CEO of a management consultancy Kepios, focused on the future of digital hold and what are some things that dancers should look out for – and benefit from.

You can watch Kemp’s presentation here.

Keðja presents Stretch 2020 c/o Edition