Taiteilija

Takaisin

Jonna Aaltonen

Tanssitaiteilija
Työpajaohjaaja

Jonna on freelancetanssitaiteilija ja tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja. Lähes 30-vuotisen kansainvälisen tanssitaitelijauransa aikana Jonna on työskennellyt esiintyjänä monipuolisesti tanssin ja teatterin saralla sekä Suomessa että ulkomailla. Tänä päivänä hänelle on tärkeää tuoda tanssia ulos teatterin seinien sisältä ihmisten luo. Jonna ohjaa monensisältöisiä työpajoja, hyvin erilaisille kohderyhmille. Hän kokee ohjaamistyönsä kehollisuuden ja kehon viisauden puolestapuhujana erittäin tärkeänä ja merkityksellisenä. Ohjaajana hän haluaa jakaa kaikille, ikään tai kokemukseen katsomatta, tanssin voimauttavaa vaikutusta sekä tutkia liikkeen, kehon ja tunteiden yhteyttä. Jonnalla on kokemusta myös mm. koreografin ja koreografin assistentin ja organisaattorin työstä.

KS:

Matka-The Journey- kokemiskonsepti

Neiti Ida

Lentoon

Surujenkerääjä

Urho Lilleman

KehoNero

Pienet ja tärkeät (kor. Satu Tuittila)