logo

Mikä Dansart on?

Turku Dansart Ry – tuttavallisemmin Dansart – on vuodesta 2000 saakka toiminut yhdistys, joka tarjoaa tanssitunteja, kursseja ja tapaamisia Turun seudulla toimiville esittävän taiteen ammattilaisille. Tarkoitus on paitsi auttaa tanssi- ja esitystaiteilijoita ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoaan ja työkykyään, myös tuoda alan toimijoita yhteen, tutustuttaa tekijöitä toisiinsa, kannustaa yhteistyöhön ja edistää näin paikallisen taidekentän toimintaa. Dansart on voittoa tavoittelematon itsenäinen yhdistys, joka toimii yhteistyössä Läntisen tanssin aluekeskuksen ja muiden alueen tanssiorganisaatioiden kanssa.


Mitä Dansart tekee?

Dansart kouluttaa ja inspiroi jäseniään! Järjestämme säännöllisten aamutuntien lisäksi tiivisjaksoja eri lajeista jäsentemme toiveita kuunnellen. Lajikavalkadi on monipuolinen ja tarjoaa vaihtelevasti kehonhuoltoa, tekniikkatreeniä sekä työkaluja luovaan työskentelyyn. Opettajiksi Dansart kutsuu kiinnostavia ja ajankohtaisia nimiä mahdollisuuksien mukaan niin Suomesta kuin ulkomailtakin, ja myös paikallisten tanssitaiteilijoiden ammattitaitoa hyödynnetään treenikalenteria suunniteltaessa.

Dansart tarjoaa jäsentensä käyttöön myös avoimen harjoitustilan, jota voi hyödyntää omaan taiteelliseen työskentelyyn tai treeniin. Aamutunti tai avoin harjoitustila on tarjolla viikoittain tiistaisin ja perjantaisin klo 9.30-11. Paikkana toimii Läntisen tanssin aluekeskuksen valoisa studio Manillassa.

Lisäksi järjestämme vaihtuvateemaisia Sparraa & treffaa –tapaamisia, joiden tarkoituksena on tavata kollegoita rennossa ja inspiroivassa ilmapiirissä. Tule mukaan ja osallistu keskusteluun! Tapaamisten ja treenien aikataulut, opettajat, lajit, osoitteet ja muut lisätiedot löydät kalenteristamme.

Miten pääset mukaan?

Kaikki esittävän taiteen ammattilaiset ja ammattiopiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita Dansartin tunneille! Olit siis tanssija, sirkustaiteilija, näyttelijä, nukketeatteritaitelija ja niin edelleen, tervetuloa. Ammattitreeneissä ilmapiiri on avoin ja paineeton, ja tunneille on helppo tulla, vaikka edellisestä treenikerrasta olisi jo vierähtänyt tovi. Jäseneksi voit liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja maksamalla jäsenmaksun. Samalla pääset Dansartin postituslistalle, kuulet ajankohtaiset kuulumiset ja saat tietoa tulevista kursseista sekä alennuksen osallistumismaksuista.

Lisätietoa jäsenyydestä, jäsenmaksuista ja tuntien hinnoista löydät tästä. Lisää kysyttävää, toivomuksia tai ideoita? Ota meihin yhteyttä!

Tervetuloa mukaan!

Sihteeri Laura Alho
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040-8446496

Puheenjohtaja Satu Tuittila
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa mukaan!
Linkki: Dansart Facebookissa

 

Hallitus 2017

Satu Tuittila, pj
Susan Heijari
Sandrina Lindgren
Laura Alho
Karoliina Lummikko
Emmi Hyvönen (varalla)
Lotta Lähteenmäki (varalla)
Riikka Kosola (varalla)

Tapahtumakalenteri

marraskuu 2017
M T K T P L S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30Tilaa uutiskirje